Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Προεδρικό Μέγαρο το μεσημέρι ο πρωθυπουργός

0
50

Κυριάκος Μητσοτάκης: O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί σήμερα, στις 12:00, στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τις εξελίξεις στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, καθώς και για την οικονομική διάσταση της πανδημίας.  Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου, η ενημέρωση της Προέδρου της Δημοκρατίας από τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιείται στο εξής σε τακτική μηνιαία βάση.

«Ακούμε τους ειδικούς για τη σωστή χρήση μάσκας»

Από σήμερα το πρωί η χώρα επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. Το ειδικό SMS και το έντυπο μετακίνησης αποτελούν παρελθόν. Ένα από τα πράγματα που αλλάζουν είναι και η χρήση της μάσκας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν ήταν υποχρεωτική, αλλά όπως φαίνεται σε αυτό το δεύτερο στάδιο είναι απαραίτητη για τη δημόσια υγεία.

Τις τελευταίες ημέρες το υπουργείο Υγείας έχει ξεκινήσει καμπάνια για να ενημερωθεί ο κόσμος σωστά για τη χρήση της μάσκας. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους τους πολίτες πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως να τη βάλουμε σωστά. Σε αυτή τη μάχη μπήκε και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μέτρα προστασίας ενόψει της σημερινής έναρξης της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα. «Όπως ακούσαμε τους ειδικούς και μείναμε σπίτι, τώρα ακούμε τους ειδικούς για να μάθουμε το σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε τη μάσκα. Πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: Pagenews.gr