Κυριάκος Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιερώνυμο για περαστικά από τον κορωνοϊό

0
42

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για την κατάσταση της υγείας του.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τις ευχές του και τον ενημέρωσε ότι ευτυχώς περνά τον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα και ότι εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά από την οικία του. Ακολουθώντας κατά γράμμα τα σχετικά ιατρικά πρωτόκολλα, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη άμεσα σπίτι του για να απομονωθεί και να αποφύγει επαφές με άλλα πρόσωπα. Συνεχίζει, ωστόσο, να ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως, καθώς ως τριπλά εμβολιασμένος ο πρωθυπουργός παρουσιάζει πολύ ήπια συμπτώματα -είναι «σχεδόν ασυμπτωματικός», μεταδίδουν από το περιβάλλον του- και είναι σε πολλή καλή διάθεση που του επιτρέπει να εργάζεται κανονικά. Αρκετοί ήταν οι ξένοι ηγέτες οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον πρωθυπουργό μόλις έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός.

Ανάμεσά τους ήταν σύσσωμη η ευρωπαϊκή ηγεσία, όπως η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, o επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Ντόναλντ Τουσκ, καθώς και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον οποίο μίλησαν τηλεφωνικά και τον ενημέρωσε για τη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δέχθηκε επίσης ευχές από τον κ. Ερντογάν, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκε για το θετικό αποτέλεσμα του τεστ του Έλληνα πρωθυπουργού λόγω της συνάντησης που είχαν την Κυριακή με τον κ. Μητσοτάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανησυχία στο περιβάλλον του Τούρκου προέδρου καθώς είχε βρεθεί θετικός στον ιό στις αρχές Φεβρουαρίου.

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr