Κυριάκος Παπαδόπουλος ΠΑΟΚ: Αρνητικός ο Φερέιρα για συνεργασία με τον 28χρονο

0
60

Κυριάκος Παπαδόπουλος ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος διάγει μία από τις πιο «σκοτεινές» περιόδους του καθώς η συνεργασία του με το Αμβούργο δεν είναι και η καλύτερη, αντιθέτως οι δύο πλευρές ανυπομονούν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, καθώς ουδείς δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Εδώ και λίγες ημέρες μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ζητώντας μέσω του Ζήση Βρύζα να κάνει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι να μείνει ελεύθερος από τον γερμανικό σύλλογο. Όπως αναφέρει η Live Sport ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να απέρριψε το αίτημα των Βρύζα – Παπαδόπουλο. Βασικό μέλημα του Πορτογάλου τεχνικού τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η επιστροφή της ομάδας του στην αγωνιστική δράση στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας.

Παρόλα αυτά το θέμα παραμένει ανοιχτό, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να εκφράζει και στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως από μικρός υποστήριζε την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από πλευράς ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι, ωστόσο είναι βέβαιο πως η περίπτωση θα εξεταστεί με το τέλος της σεζόν.

Ο 28χρονος αμυντικός μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του με τις καλύτερες προοπτικές, ωστόσο οι συχνοί σοβαροί τραυματισμοί έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι μπορεί πλέον να προσφέρει σε μια ομάδα.

Πηγή: Pagenews.gr