Λαϊκές αγορές: Διπλασιάζεται ο αριθμός τους από τη Δευτέρα

0
50

Λαϊκές αγορές: Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα θα λειτουργούν 222 λαϊκές αγορές σε όλη τη χώρα. Την ίδια ώρα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως οι έλεγχοι δεν χαλαρώνουν, το αντίθετο, γι αυτό και αφαιρούνται οι άδειες λειτουργίας 4 λαϊκών αγορών, που παραβίασαν τους όρους λειτουργίας. Αναφέρθηκε επίσης και στην κατάσταση στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, σημειώνοντας πως κατά τους 333 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες εντοπίστηκαν ακόμη 4 άτομα θετικά στον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 25.

Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πάντως πως οι όροι της καραντίνας στον καταυλισμό τηρούνται, ενώ πρόσθεσε πως γίνονται έλεγχοι και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, όπως στον Τύρναβο, τα Φάρσαλα και τους Σοφάδες.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ακόμη πως συνεχίζονται οι έλεγχοι στις εισόδους της χώρας, προσθέτοντας πως από τα 214 άτομα που έφτασαν χθες αεροπορικά, μόνον ένα ήταν θετικό στον κορονοϊό. Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα και για 14 μέρες περιορίζεται η κυκλοφορία στη Νέα Πολιτεία Νέου Κορδελιού, στην ζώνη που εφάπτεται της οδού Αντώνη Τρίτση.

Πηγή: Pagenews.gr