Λάρισα φυλακές δολοφονία: Σκότωσε τον συγκρατούμενό του με αυτοσχέδιο μαχαίρι

0
56

Λάρισα φυλακές δολοφονία: Άγρια δολοφονία κρατουμένου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στις φυλακές της Λάρισας. Θύμα είναι ένας 31χρονος κρατούμενος και δράστης 23χρονος συγκρατούμενός του.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις 16.30, το απόγευμα Παρασκευής, ο 23χρονος δράστης, καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και υπόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, καταδικασμένο σε πολυετή ποινή κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Έρευνες στις φυλακές Λάρισας για δολοφονία κρατουμένου

Άμεσα κλήθηκε το Ε.Κ.Α.Β., το οποίο έφτασε στη φυλακή και διαπίστωσε το θάνατο του κρατουμένου. Το αυτοσχέδιο μαχαίρι, με το οποίο έγινε η δολοφονία, έχει κατασχεθεί. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπως η άσκηση σωματικής βίας κατά συγκρατουμένου του, η απείθεια σε εντολές του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η κατοχή κινητού τηλεφώνου και απαγορευμένων ειδών. Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες διενεργείται έρευνα σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πηγή: Pagenews.gr