«Λατρεύω τον Ε. Τ. μα δεν υπάρχουν εξωγήινοι πίσω από τα μπαλόνια»

0
42

Με  διάθεση αστεισμού αντιμετώπισε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με το αν τα περιλάλητα «μπαλόνια» συνδέονται με εξωγήινες δυνάμεις.

Με  διάθεση αστεισμού αντιμετώπισε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με το αν τα περιλάλητα «μπαλόνια» συνδέονται με εξωγήινες δυνάμεις.

«Ξέρω ότι τέθηκαν ερωτήματα και υπήρξαν ανησυχίες για αυτό αλλά δεν υπήρξε καμία ένδειξη εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά η Καρίν Ζαν-Πιερ, συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε να το γνωρίζει αυτό ο αμερικανικός λαός. «Λατρεύω την ταινία “Ε.Τ. ο Εξωγήινος”, αλλά ας μείνουμε εκεί» είπε, αστειευόμενη.

Πράγματι, το ζήτημα με τα αερόπλοια που γυρίζουν ανά τους αιθέρες, σε Ανατολή και Δύση, έχει γίνει ήδη κάπως γραφικό και προκαλεί τον γέλωτα σε αρκετούς εχέφρονες, που αρνούνται να παρασυρθούν στη συζήτηση για το αν υπάρχουν εξωγήινοι πίσω (ή και μπροστά) από τα αερόπλοια λευκού χρώματος.

«Γνωρίζουμε ότι αυτά τα αερόστατα επιτήρησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας έχουν διασχίσει δεκάδες χώρες σε πολλές ηπείρους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους στενότερους συμμάχους και εταίρους μας. Εκτιμήσαμε ότι αυτή τη στιγμή, αυτά τα μπαλόνια, έχουν προσφέρει περιορισμένες πρόσθετες δυνατότητες στη ΛΔΚ σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ», ανέφερε ακόμη η Καρίν Ζαν  – Πιερ στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε κανένα συγκεκριμένο λόγο να υποπτευόμαστε ότι διενεργούσαν παρακολούθηση οποιουδήποτε είδους, αλλά δεν μπορούσαμε και να το αποκλείσουμε», είπε και γνωστοποίησε ότι ο Μπάιντεν, έδωσε σήμερα εντολή σε μια διυπηρεσιακή ομάδα να μελετήσει τις ευρύτερες επιπτώσεις από τον εντοπισμό, την ανάλυση και τη διάθεση αγνώστων εναέριων αντικειμένων που ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια.

Πηγή: Pagenews.gr