Λευκός Οίκος κορωνοϊός: Δεύτερο κρούσμα σε δύο ημέρες – Θετικός συνεργάτης του αντιπροέδρου Μάικ Πενς

0
47

Λευκός Οίκος κορωνοϊός: Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο OPEN TV ο ανταποκριτής του καναλιού στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ένα μέλος του προσωπικού του αντιπροέδρου Μάικ Πενς είναι θετικό στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, η πτήση την Παρασκευή το πρωί για την πολιτεία της Αϊόβα καθυστέρησε στην αεροπορική βάση Andrews για περίπου μία ώρα.

Μερικοί άνθρωποι αποχώρησαν και δεν ταξίδευσαν με το αεροπλάνο του αντιπροέδρου, σύμφωνα με αναφορές ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.

Το άτομο που είναι θετικό στον ιό δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θα ταξίδευαν στην Αϊόβα, αλλά υπήρχε ανησυχία ότι άλλα άτομα στο αεροπλάνο είχαν επαφή με το θετικό άτομο. Πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, είναι φανερά ενοχλημένος καθώς τα κρούσματα φαίνεται να έχουν φτάσει και στον Λευκό Οίκο.

Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο Μάικ Πενς έκαναν το τεστ για κορωνοϊό χθες και ήταν και οι δύο αρνητικοί. Ωστόσο με τις τελευταίες εξελίξεις η ανησυχία εντείνεται στο Λευκό Οίκο και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες για να βγει ασφαλές συμπέρασμα για το τι συμβαίνει.

Πηγή: Pagenews.gr