Λευτέρης Μαντζούκας: Φαίνεται πως απασχολεί και Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες

0
56

Ο Λευτέρης Μαντζούκας φαίνεται πως απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις από τον προπονητή του Προμηθέα Μάκη Γιατρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός προπονητής άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ότι ο 17χρονος παίκτης των Πατρινών και next big thing του ελληνικού μπάσκετ, Λευτέρης Μαντζούκας, απασχολεί τον Ολυμπιακό την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» λένε προς τα έξω ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μάλιστα, φαίνεται πως απασχολεί και ευρωπαϊκές ομάδες. Ο κόουτς της ελληνικής ομάδας μίλησε για τον τρομερό μικρό των Πατρινών και σχολίασε το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», ενώ έδωσε τη συμβουλή του στον Μαντζούκα και είπε ότι δεν ξέρει αν είναι σωστό το να φύγει τώρα από την ομάδα.

«Νομίζω ότι μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, αρκεί να είναι υγιής. Από εκεί και πέρα του έχω δώσει τη συμβουλή μου. Αυτή τη στιγμή με τις ευκαιρίες που έχει πάρει στον Προμηθέα, το να κάνει μια αλλαγή περιβάλλοντος και να παίξει σε μια άλλη ομάδα, είτε είναι ο Ολυμπιακός είτε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα που ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν είναι σωστή κίνηση αυτή τη στιγμή για τον ίδιο τον Μαντζούκα. Ο Προμηθέας έχει κάνει αυτό που πρέπει και νομίζω ότι θα ζυγιστούν οι καταστάσεις. Από εκεί και πέρα ότι είναι καλύτερο για την ομάδα και το παιδί».

Παράλληλα, σύμφωνα με το sportime, ο Μάκης Γιατράς μίλησε και για την πορεία και τον χαρακτήρα του νεαρού παίκτη: «Ο Λευτέρης είναι ένα παιδί που έχει όλα τα εχέγγυα. Ο Θεός του έδωσε τα σωματικά προσόντα και το μυαλό, έχει την οικογένειά τους και τους ανθρώπους που τον αγαπάνε. Ήταν πολύ τυχερός γιατί ήρθε 12 ετών στον Προμηθέα οπότε έχει γαλουχηθεί μέσα από την ομάδα. Μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύει πάρα πολύ, κάνει πολύ προπόνηση. Είναι ένα σοβαρό παιδί που έχει τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr