Λευτέρης Πανταζής: «Όταν ήρθα από τη Ρωσία, δεν ήξερα ελληνικά μιλούσα μόνο ρωσικά και ποντιακά»

0
57

“Στο μαγαζί λόγω της δουλειάς μου αρέσω, παίζω με τις γυναίκες αλλά όταν τελειώνω τη δουλειά μου, πηγαίνω στο σπίτι μου. Καμία σχέση μου δεν το κατάλαβε αυτό, με ζήλευαν”, δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το τηλεοπτικό συνεργείο στην επίσημη παρουσίαση του νέου του βίντεο κλιπ, που έχει τίτλο «Αν δεν ήμουν παντρεμένος».

«Με ζήλευαν οι σχέσεις μου. Κι εγώ τις ζήλευα αλλά σε λογικά πλαίσια. Αυτές δεν καταλάβαιναν ότι στο μαγαζί λόγω της δουλειάς μου αρέσω, παίζω με τις γυναίκες αλλά όταν τελειώνω τη δουλειά μου, πηγαίνω στο σπίτι μου. Καμία γυναίκα δεν το καταλαβαίνει αυτό», δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής.

«Νομίζω ότι είναι ευλογία όταν ένα παιδάκι έρχεται από τη Ρωσία, μη γνωρίζοντας ελληνικά, μιλούσα μόνο ποντιακά και ρωσικά, και ξαφνικά ζεις ένα όνειρο. Τόσες επιτυχίες, τόσες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με μαγαζιά που χτίστηκαν μόνο για σένα», περιγράφει στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Έχουν έρθει από την Αργεντινή, από την Αφρική. Από όλη την Ελλάδα έρχονταν πούλμαν στο Διογένης Παλλάς και έγραφαν Καρδίτσα, Λαμία, Λάρισα. Τότε έλεγαν: το φαινόμενο Πανταζής. Δεν ήμουν φαινόμενο αλλά ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από χαμηλά», αναφέρει σε άλλο σημείο ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον γαμπρό μου. Με βοηθάει και τον βοηθάω. Τα παιδιά είναι αγαπημένα, ευτυχισμένα. Ας είναι έτσι κι ας έρθει και το γεγονός που θέλουμε όλοι. Και οι δυο μου κάνουν κριτική. Την θέλουμε, γιατί δεν είμαστε υπεράνθρωποι. Κάνουμε και λάθη», παραδέχεται κλείνοντας ο Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr