Λεωφορείο κορωνοϊός: Στα χέρια πιάστηκαν ηλικιωμένος με γυναίκα που δεν φορούσε μάσκα [vid]

0
40

Μπορεί τα κρούσματα στην Αττική να αυξάνονται διαρκώς και μπορεί να έχουν ανακοινωθεί νέα μέτρα από τη Δευτέρα (21 Σεπτεμβρίου) μα μεγάλη μερίδα πολιτών δεν καταλαβαίνει και αρνείται την ύπαρξη του ιού και την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

Δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα που έχουν καταγραφεί περιστατικά βίας σε δημόσιους χώρους όπως σχολεία και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Μάλιστα, ένα νέο περιστατικό εντός λεωφορείου σημειώθηκε, με επιβάτες αρχικά να λογοφέρουν για τη μη χρήσης μάσκας για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια να έρχονται στα χέρια μπροστά στη κάμερα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο που παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης (22 Σεπτεμβρίου) το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ηλικιωμένος κύριος επιχειρεί να κατεβάσει με τη βία, τη γυναίκα που κάθεται ακριβώς από πίσω του και δεν φοράει τη μάσκα της. Γυρισμένος προς τα πίσω, αρπάζει το καρότσι με τα ψώνια που βαστάει στα χέρια της, τραβώντας το προς την έξοδο του λεωφορείου. Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος κύριος της ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη…

Η γυναίκα αρνήθηκε να φύγει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κορωνοϊός. Στη συνέχεια έκατσε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητάει να κατέβει από το λεωφορείο. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από το λεωφορείο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr