Λεωνίδας Μπαλάφας εμβόλιο: Σάλος με την ανάρτηση του τραγουδιστή για τον κορωνοϊό

0
22

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας αποφάσισε να τοποθετηθεί για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα και η μακροσκελής ανάρτηση του στον προσωπικό του προφίλ στο Facebook, έχει προκαλέσει σάλο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση του τραγουδιστή προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις, καθώς τάσσεται κατά της χρήσης μάσκας, δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα αν είναι θετικές οι δοκιμές του, ονομάζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ αναφέρεται και στις κεραίες 5G, τις οποίες «Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα», όπως γράφει.

Στην ανάρτησή του, έχει ποστάρει και το «Σώπα μη μιλάς» σε απαγγελία της Μαριέτας Ριάλδη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του

«Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομoκρατημένος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ, που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες (μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα, να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο), σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1.000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι; Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι Νίκη Κεραμέως. Όχι Χαρδαλιά. Όχι Μαζάνη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον Rockfeller, ούτε στον Rothchild. Ανήκει στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε. Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G. Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης, μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν και ο Τσιόδρας για τα εμβόλια του Gates.

Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορονωϊός θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους. Έχει ο διάολος το σχέδιό του, αλλά έχει και ο Θεός το δικό του. Αναπνεύστε ελεύθερα!», έγραψε ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή στο Facebook

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr