Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τι είπε για τον Λιγνάδη

0
60

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου αποκάλυψε πως έχει υπάρξει μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά από ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη μαζί του σε μια audition αποφάσισε να τα παρατήσει. Να σημειωθεί ότι ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατηγορείται για τρεις βιασμούς, με τις περιγραφές του τρίτου μηνυτή να είναι ανατριχιαστικές.

Μάλιστα, όπως λέει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης τότε τον είχε πάρει τηλέφωνο και ο Κούρκουλος λέγοντάς του πως δε θα τον αφήσει να φύγει και πως γνώριζε τι είχε συμβεί με τον ίδιο όμως να εμμένει στην αρχική του απόφαση.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Μετά από ένα άσχημο περιστατικό με τον Λιγνάδωη αποφάσισα να τα παρατήσω»

«Έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς που έχουν ακουστεί και με πολλούς που δεν έχουν ακουστεί. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Στα 24 μου έχοντας αποφασίσει μετά από μια εμπειρία που είχα με τον κύριο Λιγνάδη, μια audition όπου βρισκόντουσαν και άλλοι τρεις σκηνοθέτες μπροστά και άλλα 40 άτομα, κάποια από αυτά βγαίνουν και στην τηλεόραση και μιλάνε, αποφάσισα να τα παρατήσω. Με παίρνει μετά από μια εβδομάδα από το γραφείο του κύριου Κούρκουλου η γραμματέας του και με παρακαλά να πάω να με δει ο κύριος Κούρκουλος. Μπαίνω μέσα στο γραφείο του, καθισμένος, εγώ ένα παιδάκι. Ήδη έχοντας αποφασίσει πολλά πράγματα και έχοντας μια ίσως στεναχώρια μου λέει “δεν πρόκειται να φύγεις”» θυμάται ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και συνεχίζει φανερά συγκινημένος.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «’Εβαλα τα κλάματα»

«‘Ναι πρόκειται να φύγω δε θα συνέχισε” του είπα. Και μου απάντησε, “όχι δε κατάλαβες, ΄ξέρω τι έχει συμβεί, με πήραν τηλέφωνο οχτώ άνθρωποι και μου είπαν τι έγινε, δε θα σε αφήσω να φύγεις”. Χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε, “δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω”. Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του είπα, “κύριε Κούρκουλε, δε θέλω. Δε μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει”. Έχω περάσει πολλά πράγματα, ξεκινάμε από τον κύριο Λιγνάδη και συνεχίζω…»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δείτε τι είπε:

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr