Λίτσα Πατέρα σύζυγος: Η απώλεια που τη σημάδεψε – Πόνεσα πολύ και μου λείπει ολοκληρωτικά

0
140

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λίτσα Πατέρα με αφορμή την έλευση του νέου έτους ενώ μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε και στην απώλεια του αγαπημένου της συζύγου που έχει στιγματίσει την καθημερινότητα της.

Όταν ρωτήθηκε με ποιο τρόπο διαχειρίστηκε την απώλεια του συζύγου της η Λίτσα Πατέρα απάντησε ως εξής: «Πόνεσα πολύ και μου λείπει ολοκληρωτικά. Η πεποίθησή μου όμως, ότι η ψυχή είναι κάπου αλλού ζωντανή, αποτελεί μεγάλη παρηγοριά».

«Πίστευα πάντοτε στη συνθήκη του γάμου και παντρεύτηκα πολύ μικρή. Αγαπώ τη συμβίωση. Θεωρώ ότι είμαστε πλασμένοι για να συμπορευόμαστε με τον ξεχωριστό άνθρωπο που θα επιλέξουμε για να μοιραστούμε τη ζωή μας».

«Αν με ρωτάτε για τη συνταγή της μακροχρόνιας κοινής πλεύσης θα σας αναφέρω τον αλληλοσεβασμό και την αγάπη», εξήγησε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα στο Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Όσο για το ότι κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αν αυτό είναι συνειδητή επιλογή της, είπε: «Σίγουρα! Η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει κομμάτια που γεύθηκα καθ’ ολοκληρίαν στον απόλυτο βαθμό. Έχω την αίσθηση πώς αν τα διαλαλήσω, θα τα προδώσω ως ένα βαθμό».

«Οι στιγμές των ανθρώπων είναι ιερές. Τα παιδιά μου, ο γάμος μου, οι χάρες μου, οι λύπες μου είναι οι θησαυροί μου και έχουν τη δική τους σπουδαιότητα. Δεν μου αρέσει να τους επιδεικνύω. Δείχνω αντιπροσωπευτικά βασικά μου γνωρίσματα μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην καρδιά μου. Αγαπώ όλα όσα έχω ζήσει και δε θέλω να τα προδώσω», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr