Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

0
42

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Ερωτικά, σχέσεις, οικογένεια, οικονομικά βασανίζουν καθημερινά τους πάντες. Σκέψεις και άγχη που βρίσκονται συνεχώς στο μυαλό και αναζητούν απαντήσεις προκειμένου να κυλήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Κάθε πρωί μέσα από τον αέρα του ΑΝΤ1 η γνωστή αστρολόγος Λίτσας Πατέρα αναλύει τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου δίνοντας σαφείς απαντήσεις.

Η μελλοντολόγος απαντά σε κάθε ενδιαφερόμενο/η σε όλα τα καυτά ερωτήματα στους τομείς που καθημερινά απασχολούν και δημιουργούν σκέψεις. Πως μπορώ να κρατήσω ζωντανή τη σχέση μου; Τι μπορώ να κάνω για να βρω λύση στα οικονομικά μου; Πως θα αντιμετωπίσω το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω;

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, η διάθεση θα είναι αρκετά συγκαταβατική και διαλλακτική, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που στην προηγούμενη περίοδο δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις ή υπήρξαν εντάσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον οι συναδελφικές σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά το πνεύμα θα είναι αρκετά συνεργάσιμο.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις και οι εκδηλώσεις θα μπορούν να γίνουν με τρόπο οικείο και άμεσο. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Κάποιοι ίσως να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν, ωστόσο οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες ή παρορμητικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο, στις συζητήσεις θα υπάρξουν πεισματικές αντιδράσεις, ο τρόπος θα είναι απόλυτος και κάθετος. Οι κυκλοθυμίες δεν θα βοηθήσουν στο να εξελιχθούν ομαλά οι συζητήσεις, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι αντιπαραθέσεις. Οι πεισματικοί και ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να δείξουν προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσουν, καλό θα είναι να αποφύγουν την πιεστική και εγωκεντρική συμπεριφορά.

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό, είναι μία θετική όψη, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, οι σκέψεις θα είναι αισιόδοξες. Τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, γενικότερα θα υπάρξει ανάγκη για επικοινωνία, για συναναστροφή και για κοινωνικοποίηση. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr