Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

0
48

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα γίνονται με περισσότερη άνεση, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις εξάρσεις και τις εσωτερικές τους τάσεις, αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να υπάρξει στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν εντάσεις ή εκνευρισμοί.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα οικονομικά ρίσκα θα πρέπει να είναι μελετημένα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές αποφάσεις. Σε ζητήματα οικογενειακά ή αισθηματικά δεν αποκλείεται κάποιοι να επιχειρήσουν να διαφοροποιήσουν το κατεστημένο τους.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στη συναναστροφή και στη δραστηριοποίηση. Φεύγει η εσωστρέφεια και η ανάγκη για απομόνωση, στις επαφές οι συζητήσεις θα είναι πιο δημιουργικές ίσως και κάπως πιο απελευθερωμένες. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις, και συζητήσεις ξεκαθαρίσματος.

Πηγή: Pagenews.gr