Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

0
56

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Ο Άρης από τους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, θα ενισχύσει την δυναμικότητα, η λήψη αποφάσεων θα είναι πιο γρήγορη, γενικότερα στις αντιδράσεις θα υπάρξει ενθουσιασμός. Δεν θα λείψουν οι επαναστατικές τάσεις, οι ενέργειες θα είναι οργανωμένες, στις επιδιώξεις το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο.

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα αισθηματικής και οικογενειακής φύσης. Οι προσωπικές υποθέσεις μπαίνουν σε προτεραιότητα, στις περιπτώσεις που υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα η κατανόηση και η συνεννόηση θα βοηθήσουν στο να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις, αναγκαία θα είναι η εσωτερική ισορροπία.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα βοηθήσει στο να υπάρξει σταθερότητα στις απόψεις αλλά και στα συναισθήματα. Αναθερμαίνονται και σταθεροποιούνται οι οικογενειακοί δεσμοί. Στον αισθηματικό τομέα στα ζευγάρια οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και θερμές.

Πηγή: Pagenews.gr