Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

0
40

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό συμβάλλει στον έντονο συναισθηματισμό. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις και εξομολογήσεις, δεν θα λείψουν οι υπερβολές και οι σκηνές ζηλοτυπίας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει αποκαλύψεις. Στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες, κάποιοι θα καταφέρουν να βγουν από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις. Οι στόχοι και οι βλέψεις περνούν σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, δεν θα λείψουν οι σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις.

Το πέρασμα της Σελήνης από τον Σκορπιό στον Τοξότη φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξει ανάγκη για συναναστροφή δράση και κοινωνικοποίηση. Οι διαθέσεις θα γίνουν πιο αισιόδοξες ίσως και κάπως πιο τολμηρές, την εμφάνιση τους θα κάνουν ασυνήθιστες επιλογές ή ενέργειες. Ανοίγει ο δρόμος για προσεγγίσεις τόσο σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, όσο και επαγγελματικής.

Πηγή: Pagenews.gr