Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

0
58

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Ο Δίας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο προσκήνιο εμφανίζονται παλιά ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσης. Θέματα που την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν λυθεί τώρα θα επανεξεταστούν επάνω σε νέες βάσεις. Ίσως να χρειαστεί να γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, αναγκαίο θα είναι να αλλάξει ο χειρισμός αντιμετώπισης.

Είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους πρόσωπα από το παρελθόν, ευνοούνται οι επανασυνδέσεις. Θα υπάρχει η διάθεση για συναισθηματικές αναθεωρήσεις, αλλάζουν οι διαθέσεις και ο τρόπος σκέψης. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο, θα υπάρξει αντιδραστικότητα για κάποιους θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν και να προσαρμοστούν.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr