Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

0
65

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλανήσεις και ωραιοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικά άτομα, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις υποσχέσεις ενδεχομένως να μην τηρηθούν. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις κυρίως με ότι έχει να κάνει με δεσμεύσεις.

Στον οικονομικό τομέα αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα, θα υπάρξει κίνδυνος εξαπάτησης, θα πρέπει οι πληροφορίες και τα δεδομένα να επεξεργαστούν πολύ καλά. Στην περίπτωση που υπάρξουν νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή καινούργιες αισθηματικές σχέσεις θα πρέπει να αποφευχθεί η εξιδανίκευση, τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο θα υπάρχει ανάγκη για σταθεροποίηση, για συναισθηματική κατανόηση και για οικονομική εξασφάλιση. Κάποιοι θα αναζητήσουν σταθερό έδαφος προκειμένου να περάσουν σε προσεγγίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα οι επιδιώξεις θα είναι επιφυλακτικές, ίσως να είναι δύσκολο να υπάρξει προσαρμογή στην περίπτωση που διαφοροποιηθούν οι συνθήκες. Σύνεση θα πρέπει να υπάρξει στις αγορές και γενικότερα στην ανάγκη για υλικά αποκτήματα, προσοχή στις υπερβολές.

Πηγή: Pagenews.gr