Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

0
45

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα τα ξημερώματα επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σε προσωπικό οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τη συγκεκριμένη θέση μας χαρίζει χαρά και διάθεση να έρθουμε σε επαφή με την παιδική πλευρά του εαυτού μας.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα που ανατρέπουν τα δεδομένα στα αισθηματικά μας. Αποκαλύψεις και ξαφνικές καταστάσεις οδηγούν σε συγκρούσεις, καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τη νευρικότητα που μας διακατέχει. Εκτονώνοντας σε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό την ενέργεια αυτή θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Πηγή: Pagenews.gr