Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

0
90

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης, τα συναισθήματα θα είναι έντονα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες, η σκέψη ενδεχομένως να γίνει καχύποπτη. Στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, προσωπικές εικασίες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να δοθεί σημασία στα γεγονότα και όχι στις υποψίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς. Ίσως να υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι εσωτερικές εναλλαγές. Η αναποφασιστικότητα θα κάνει την εμφάνιση της, θα είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις, ενδεχομένως η σκέψη να είναι αμφίδρομη και τα αισθήματα διχασμένα. Προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις, οι ρομαντικοί και οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν σκεπτόμενα, αναγκαίο θα είναι η αντίληψη να γίνει σφαιρική.

Πηγή: Pagenews.gr