Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

0
50

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Τα προβλήματα της καθημερινότητας ολοένα και πυκνώνουν με όλους εμάς να ψάχνουμε τις απαντήσεις προκειμένου να βρούμε τις λύσεις που θα μας βγάλουν από τα αδιέξοδα. Ερωτικά, οικογενειακά, σχέσεις, εργασιακά είναι τομείς που συνεχώς αλλάζουν και διαμορφώνονται ανάλογα τις συνθήκες.

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από την καθημερινή της παρουσία στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναλύει κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η γνωστή αστρολόγος μέσα από την στήλη επιδιώκει να δώσει απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα, να αποτρέπει και να παροτρύνει τους τηλεθεατές της να ακολουθήσουν αυτό που τους λέει το ζώδιό του, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθείς και σχηματίζει τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, η όψη αυτή φέρνει εντάσεις, αναποφασιστικότητα και δυσκολία προσαρμογής. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν πεισματικές αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις, θα προκύψουν διαφωνίες.

Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι κυκλοθυμίες, για κάποιους θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς θέλουν. Ο Ήλιος στους Διδύμους θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα και για υποσχέσεις. Καλό θα είναι για την ώρα να αποφευχθούν οι αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές ενέργειες και επιλογές.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό φέρνει τάσεις μυστικοπάθειας και καχυποψίας. Η διαίσθηση θα είναι έντονη ωστόσο καλό θα είναι τα συμπεράσματα να στηρίζονται σε αποδείξεις και όχι σε ενδείξεις. Τα ζευγάρια θα πρέπει να προσέξουν τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, προσοχή στις σκηνές ζήλιας και σε τάσεις κτητικότητας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο θα βοηθήσει στη συνεννόηση και στην κατανόηση. Έμφαση θα δοθεί στη σταθεροποίηση και στην ισορροπία. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει ξεσπάσματα και εξάρσεις. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συναλλαγές και αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς θα βοηθήσει στην ψυχολογία, θα υπάρξει δυναμισμός, κάποιοι θα μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν και να βγουν από τις ψευδαισθήσεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr