Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου 2020

0
54

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης των Διδύμων και εισέρχεται στο ζώδιο τους, ανάγκη θα εκδηλωθεί για επικοινωνία και για συναναστροφή, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες συνεργασίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι κάπως πιο απελευθερωμένες, θα γίνονται με περισσότερη άνεση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός, φεύγει η εσωστρέφεια, κάποιοι θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να προχωρήσουν τα βήματα τους απελευθερωμένοι από συστολές και εσωτερικές ανασφάλειες.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς φέρνει ανανέωση και αισιοδοξία, φεύγει η έντονη ανησυχία και το άγχος. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία θα συμβάλει στο να υπάρξουν δημιουργικές εξελίξεις τόσο σε ζητήματα προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά.

Πηγή: Pagenews.gr