Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου 2020

0
121

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο έκφρασης τους καθώς επίσης και τον τρόπο δράσης τους, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και πολύ καλά σκεπτόμενες. Ο δυναμισμός και η ανάγκη για απελευθέρωση θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, κάποιοι θα καταφέρουν να αλλάξουν το κατεστημένο τους.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν επανασυνδέσεις, πρόσωπα από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί θα οδηγήσουν σε συμφιλιώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα με τον Δία που βρίσκονται στον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι βιασύνες και οι σπασμωδικές ενέργειες.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr