Λιβάγια μεταγραφή: Τον θέλουν οι Γάλλοι – Στη λίστα της Σεντ Ετιέν

0
33

Το 20ήμερο που είχε δώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Παναγιώτη Κονέ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ανανεώσεις του Μάρκο Λιβάγια και του Νέλσον Ολιβέιρα παρήλθε. Το τοπίο παρέμεινε θολό και η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία διευκρίνισε ότι χρειάζονται λίγες ημέρες ακόμα για να τελειώσει οριστικά το θέμα, είτε προς τη μια πλευρά, με ανανέωση δηλαδή, είτε προς την άλλη, δηλαδή με αποχώρηση με «ελευθέρας» το καλοκαίρι.

Για αυτό τόσο ο Κονέ όσο και η διοίκηση διαπραγματεύονται εδώ και καιρό με τους εκπροσώπους των δύο πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας και η κάθε πλευρά επιδιώκει το καλύτερο δυνατό. Είναι όμως και περιπτώσεις διαφορετικές… Ο Λιβάγια, από την πλευρά του, θεωρεί πως, μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ (με 800.000 καθαρά τον χρόνο), πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσει το εκατομμύριο.

Υποτίθεται ότι είχε προσφορές από την Τουρκία που πλησίαζαν το 1.500.000, η ΑΕΚ του δίνει ό,τι θέλει, αλλά κλιμακωτά. Δηλαδή 4.000.000 σε βάθος τετραετίας, με 900.000 τα πρώτα δύο χρόνια και 1.100.000 τα υπόλοιπα. Ο Κροάτης κωλυσιεργεί να απαντήσει, καθώς είναι προφανές ότι περιμένει κάτι πιο κοντινό στα «τουρκικά» χρήματα, αλλά είναι απίθανο να το βρει από την Ένωση.

Ωστόσο, θέμα «Μάρκο Λιβάγια» επαναφέρουν οι Γάλλοι για τη Σεντ Ετιέν, την ώρα που στην ελληνική ομάδα ακόμα περιμένουν την απάντηση του Κροάτη επιθετικού. Να αναφέρουμε πως η γαλλική ομάδα είχε και στο παρελθόν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στη λίστα της και τώρα φαίνεται πως τον τσεκάρει ξανά. Το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν για την απόκτησή του ήταν απαγορευτικό για να ολοκληρωθεί ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι η μετακίνηση του άσου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα hommedumatch, η Σεντ Ετιέν κινείται την απόκτηση του Μουσταφά Μοχαμεντ από τη Ζαμάλεκ, αλλά με τον φόβο να μην καταφέρει κάτι, είναι πιθανό- κατά τους Γάλλους- να επανέλθει για την απόκτηση του Κροάτη φορ της ΑΕΚ.

Όσο για το πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή Λιβάγια, η γαλλική ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως αρκούν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση η Σεντ Ετιέν θα περιμένει το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει χωρίς κόστος μεταγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr