Λίβερπουλ: «Λυπούμαστε για τα άθλια συνθήματα» [pic]

0
128

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι λυπάται για τη συμπεριφορά και τα πρόσφατα συνθήματα που ακούστηκαν  από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι λυπάται για τη συμπεριφορά και τα πρόσφατα συνθήματα που ακούστηκαν  από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχετικά με την τραγωδία στο Χίλσμπορο, τονίζοντας ότι θα ζητήσει την εφαρμογή του νόμου, προκειμένου να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Ενενήντα έξι φίλαθλοι της Λίβερπουλ πέθαναν στο στάδιο Χίλσμπορο στο Σέφιλντ πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Νότιγχαμ Φόρεστ τον Απρίλιο του 1989, ενώ ένας ακόμα πέθανε τον περασμένο Ιούνιο, 32 χρόνια μετά από σοβαρή και μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ ήρθε μετά την καταδίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  για τους οπαδούς της που είπαν αυτά τα «εντελώς απαράδεκτα» συνθήματα, κατά την ήττα της Τρίτης από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

«Η Λίβερπουλ λυπάται για τα πρόσφατα άθλια συνθήματα για την τραγωδία του  Χίλσμπορο», ανέφερε η Λίβερπουλ σε ανακοίνωσή της

«Γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι αποκρουστικές προσβολές στις οικογένειες των 97, σε αυτούς που επέζησαν και σε όλους που σχετίζονται με αυτόν τον σύλλογο. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές για να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι φωνές θα εξαλειφθούν εντελώς από το ποδόσφαιρο και, όπου χρειάζεται, θα εφαρμοστεί ο νόμος σε όσους συνεχίζουν».

Η Μάντσεστερ Σίτι επίσης ζήτησε συγγνώμη, επειδή ορισμένοι οπαδοί δεν τήρησαν ενός λεπτού σιγή για την 33η επέτειο της καταστροφής κατά την ήττα της στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Λίβερπουλ στο Ουέμπλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr