Λοβέρδος: Πάμε για ένα κόμμα άνω του 20%

0
155

Λοβέρδος: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος αρχηγός για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως αναμένεται συμμετοχή άνω των 212.000 πολιτών.

Μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως «τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Εχθές έκανα 4 συγκεντρώσεις εδώ και επιστρέφω στην Αθήνα σε λίγο. Οι τελευταίες δύο ημέρες είναι οργανωτικού χαρακτήρα και έχουμε πολλά να κάνουμε σήμερα και αύριο».

Λοβέρδος:

Για τη συμμετοχή του κόσμου

Για τη συμμετοχή του κόσμου, ο ίδιος σημείωσε ότι «Αν κρίνω από όσα μου λένε στο δρόμο οι πολίτες, θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Η διαρρύθμιση που έχουμε κάνει έχει εφορευτικές επιτροπές και οι προσερχόμενοι θα έχουν μάσκες, αντισηπτικά, δε θα μπαίνουν όλοι μαζί μέσα. Αναμένουμε συμμετοχή πάνω από 212.000 που είχαμε το 2017».

«Είμαι πολύ έμπειρος για να μην είμαι έτοιμος αν δεν κερδίσω. Η νίκη είναι ο βασικός μου στόχος. Την Κυριακή θα είμαστε νικητές και θα μπούμε στο δεύτερο γύρο με πρωτιά. Δεύτερος γύρος φαίνεται πως θα υπάρχει γιατί είμαστε 6 υποψήφιοι. Σε κάθε ενδεχόμενο, θα είμαι υπάκουος σε αυτά που θα πει η δημοκρατική πλειοψηφία», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Πάμε για κόμμα πάνω από το 20%

«Όλα μου τα συνθήματα, έχουν γίνει συνθήματα όλων. Πάμε για ένα κόμμα του 20%, αυτή είναι η βασική επιδίωξη που είχα θέσει από την αρχή και νομίζω ότι θα πραγματοποιηθεί. Ζητάω από τους πολίτες να μου δώσουν την ευκαιρία να το κάνω», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr