Μαίρη Συνατσάκη: Πληροφορίες ότι περιμένει παιδί από το Νίκο Μουτσινά

0
30

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Την ίδια στιγμή αυτό δεν τον εμποδίζει να θέλει να γίνει πατέρας. Δυστυχώς, και όπως έχει τονίσει και ο ίδιος, ο Ελληνικό κράτος δεν προωθεί τις περιπτώσεις μονογονεϊκών οικογενειών στις υιοθεσίες. Αυτό σημαίνει ότι ο ταλαντούχος παρουσιαστής και ηθοποιός δεν θα είχε καθόλου εύκολο έργο στην προσπάθεια του να γίνει πατέρας.

«Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς υγείας για να πας να το καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Θα έπρεπε όλοι οι γονείς να τα περνάνε. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς. Έχει μια διαδικασία. Άκουσα ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το φέρει στον έναν χρόνο. Δεν έχει σημασία αν έχεις σύντροφο. Μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί να υιοθετήσει. Όλοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδί σε μικρή ηλικία.

Οι γυναίκες ταλαιπωρούνται τόσο πολύ με τις εξωσωματικές, τόσο πολύ. Το καταπονούν το σώμα τους. Ίσως αλλάξει σε μερικές η σκέψη. Θα είναι δικό σου το παιδί που θα υιοθετήσεις. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία του σώματος και της ψυχολογίας της γυναίκας και μετά του ζευγαριού. Μια συνεχόμενη προσπάθεια σε κάτι που δε σκάει ακριβώς », είχε πει πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Μαίρη Συνατσάκη στο πλευρό του φίλου της

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Μουτσινάς υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη. Οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι και στο παρελθόν έχουν τονίσει πολλές φορές ότι δεν έχουν ερωτικές σχέσεις. Αρκετοί πίστεψαν τότε ότι αυτή είναι μια κίνηση προκειμένου να μπορέσει ο ηθοποιός να υιοθετήσει ο παρουσιαστής ένα παιδί και να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει πατέρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει ήδη το πρώτο του παιδί. Η ιστοσελίδα freegossip.gr αναφέρει ότι η Συνατσάκη θα γίνει μητέρα, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν είναι έγκυος αυτή την περίοδο. Ωστόσο το δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να ισχύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr