Μαλλιωτάκη: «Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στα social media»

0
63

«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα, εγώ είμαι η νόμιμη σύζυγός του, έχω ένα παιδί μαζί του» αναφέρει για τον Μπάμπη Λαζαρίδη

H Πόπη Μαλλιωτάκη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν έγινε γνωστό ότι θέλει να γυρίσει ένα ριάλιτι με θέμα τη ζωή της. Όπως είναι φυσικό, σε αυτό θα υπάρχει σαν αναφορά, ο σύζυγός της, Μπάμπης.

Ωστόσο, η οικογένειά του δεν συμφώνησε, στέλνοντας εξώδικο στη Μαλλιωτάκη, προκειμένου να μην αναφέρεται ούτε το όνομά του.

«Η εταιρεία θέλει πάρα πολύ να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου, εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα αν το θέλω ή όχι. Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα από τη μεριά του συζύγου, που δεν θέλουν αν γίνει το ριάλιτι, δεν θέλουν να ακουστούν πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου έχουν στείλει εξώδικο για να μην αναφέρομαι στο όνομά του. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα, εγώ είμαι η νόμιμη σύζυγός του. Έχω ένα παιδί μαζί του. Οπότε, δεν μπορεί να μου φιμώσει κανείς το στόμα», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί στην τηλεόραση. «Κατά καιρούς, συζητάω για διάφορα σόου στην τηλεόραση. Είχα κάνει κουβέντα για το “My Style Rocks”, αλλά δεν προχώρησε. Ενώ στην αρχή, το κλίμα φαινόταν θετικό, τελικά δεν συνέχισε», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr