Μανδηλάς: Με στεναχώρησε που δέχτηκα κακή συμπεριφορά μετά την αποκάλυψη για την σεξουαλική μου ζωή

0
44

«Πίστευα ότι θα μου γράψουν αρνητικά σχόλια, όχι ότι θα μου έρθει από πίσω μπουνιά στο μετρό» είπε ο τραγουδιστής

O Iάσονας Μανδηλάς έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πορεία του στο τραγούδι, αλλά και την επίθεση που είχε δεχτεί στο μετρό, λίγες ημέρες μετά τη δημόσια εξομολόγησή του για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε.

«Με σόκαρε, ήξερα ότι ίσως κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά όχι ότι θα με πλακώσουν στο μετρό. Πίστευα ότι θα μου γράψουν αρνητικά σχόλια, όχι ότι θα μου έρθει από πίσω μπουνιά στο μετρό. Ήμουν έτοιμος, ξέρω σε τι κοινωνία ζούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που βάφει τα νύχια του. «Αντιστέκομαι γενικά και νομίζω ότι τα βαμμένα νύχια τα κρατάω ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Ξεκίνησε από μια φωτογράφιση, όπου κάποιος περιπτεράς με κοίταξε κάπως, μετά έγινε κι η επίθεση κι είπα “δεν ξέρω καν αν μου αρέσουν τα βαμμένα νύχια, αλλά είπα ότι θα τα κρατήσω για να περάσω ένα μήνυμα”», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Θα με θεωρείς εσύ κατώτερο για να με πλακώσεις στο ξύλο, λες και έχουμε κάποιο πρόβλημα. Σαν κοινωνία πρέπει λίγο να δουλέψουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr