Μανώλης Γλέζος κηδεία: Ο αποχαιρετισμός της Μάγδας Φύσσα

0
48

Μανώλης Γλέζος κηδεία: Πριν λίγες ημέρες ο μεγάλος ήρωας της Ελλάδας έφυγε από τη ζωή. Χθες Τετάρτη (1/4) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του. Υπό κανονικές συνθήκες το «παρών» θα είχαν δώσει χιλιάδες άνθρωποι που θα ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο της αριστεράς. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μάγδα Φύσσα.

Εξαιτίας του κορωνοϊού η κηδεία έγινε με πολύ λίγα άτομα, αλλά η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλυ βρήκε τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον Μανώλη Γλέζο και του ζήτησε μια τελευταία χάρη. Όπως γνωστοποίησε η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, «και λίγο πριν σκεπάσουν τον τάφο του εμφανίστηκε μια κοπέλα και ακούμπησε στο φέρετρο έναν κλειστό φάκελο κι ένα λουλούδι.

Ήταν από την Μάγδα Φύσσα που του έστειλε το κρυφό μήνυμά της για να το πάρει μαζί του και να το «παραδώσει» εκεί που πρέπει», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκλιπών, σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, είχε πάει στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής και είχε σταθεί στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Πηγή: Pagenews.gr