Μάνος Πανταζής: «Στο Λονδίνο παρενέβη η πριγκίπισσα Νταϊάνα για να βγω από την φυλακή»

0
59

Μάνος Πανταζής: «Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μία καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ»

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Πανταζής, ο οποίος μίλησε για τη σύλληψή του στο Λονδίνο, την απελευθέρωση με παρέμβαση της Νταϊάνα, το μόντελινγκ στα 90’s, αλλά και το ελληνικό GNTM.

«Θυμάμαι την αγαπημένη παρέα από την εποχή του μόντελινγκ και τα ταξίδια που κάναμε. Η απόρριψη στην αρχή μού προξένησε ενδιαφέρον, μετά ζούσα με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός.

Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, άλλα όχι τόσο για να εξασφαλίσεις την ζωή σου, έκανα επενδύσεις όμως. Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μία καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ», είπε αρχικά ο Μάνος Πανταζής.

Για τη σύλληψή του στο Λονδίνο, ο Μάνος Πανταζής απάντησε: «Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα, η κατάσταση παρεκτράπηκε και πήγα στο κρατητήριο. Είχε παρέμβει η βασιλική οικογένεια και η Νταϊάνα για να βγω από την φυλακή στο Λονδίνο».

Τέλος, ο Μάνος Πανταζής μίλησε για τα ριάλιτι και τη συμμετοχή του σε αυτά: «Το GNTM είναι ένας προθάλαμος για παιδιά, άλλα ελάχιστοι θα κάνουν κάτι παραπάνω. Κριτής νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω στο GNTM. Και στην Φάρμα ήταν καλά, είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν και στιγμές έντασης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr