Μάντζος σε Τσαπανίδου: «Λυπούμαστε που δεν ήρθαμε να συλλυπηθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου»

0
61

«Ανάβει» η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο την εκπροσώπηση της Κεντροαριστεράς, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τον Δημήτρη Μάντζο και την Πόπη Τσαπανίδου να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, η Πόπη Τσαπανίδου καταφέρθηκε εναντίον του συνομιλητή της, αναφέροντας πως το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη «δεν είναι δυνατόνα να χαίρεται» που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ, «όταν βλέπει τέτοια ανάκαμψη της δεξιάς».

Σε αυτό απάντησε ο Δημήτρης Μάντζος, λέγοντας μάλλον με δόση χιούμορ: «Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να έρθουμε να συλλυπηθούμε το ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, αλλά προσπαθήσαμε να χαρούμε και δεν πήραμε την άδεια του κ. Τσίπρα.

Ο διάλογος Πόπης Τσαπανίδου – Δημήτρη Μάντζου

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα του προοδευτικού χώρου, όταν βλέπει μία τέτοια ανάκαμψη της δεξιάς, δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζει για μικρή αύξηση.

Δημήτρης Μάντζος: Είναι η τρίτη φορά που συναντιόμαστε στο πολιτικό πάνελ κ. Τσαπανίδου και θα σας πω ότι λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να έρθουμε να συλλυπηθούμε το ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, αλλά προσπαθήσαμε να χαρούμε και δεν πήραμε την άδεια του κ. Τσίπρα.

Πόπη Τσαπανίδου: Μαύρο το χιούμορ σας αλλά εν πάση περιπτώσει.

Πηγή: Pagenews.gr