Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο του Λουτσέσκου ο Βραζιλιάνος

0
124

Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Δυσοίωνο παρουσιάζεται το μέλλον του Βραζιλιάνου μέσου στη Θεσσαλονίκη. Η απόδοση του έμπειρου ποδοσφαιριστή στην επιστροφή του στη δράση έπειτα τον σοβαρό τραυματισμό του δεν θυμίζει σε τίποτα την περασμένη σεζόν, όταν αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο «γρανάζι» της επιτυχημένης ομάδας του ΠΑΟΚ και του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ο 31χρονος βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να περιορίζεται αισθητά ενώ παράλληλα η διοίκηση δεν δείχνει διατεθειμένη να μπει στη διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη. Ο Μαουρίσιο επιθυμεί νέο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» με αυξημένες ετήσιες αποδοχές κάτι που όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ δεν υπάρχει στα σχέδια του ΠΑΟΚ, αντιθέτως η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη σκέφτεται να μειώσει το συμβόλαιο σε τυχόν επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το σενάριο αυτό φαίνεται πως οδηγεί τον Βραζιλιάνο στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, η οποία θα μπορέσει να καλύψει τα οικονομικά του «θέλω». Υποψήφια να κάνει πράξη την επιθυμία του εμφανίζεται η Αλ Χιλάλ, η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, στην οποία προπονητής είναι ο άλλοτε συνοδοιπόρος του Μαουρίσιο, Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε εξαιρετική συνεργασία με τον 31χρονο, κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να επαναληφθεί και στην Αλ Χιλάλ. Οι Σαουδάραβες μπορούν κάλλιστα να καλύψουν το συμβόλαιο που ζητά ο παίκτης, ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτει κάτι παραπάνω από φιλολογικό ενδιαφέρον.

Πηγή: Pagenews.gr