Μαρέβα Μητσοτάκη: Με μπαστούνι στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

0
47

Μια μικρή κάκωση στο γόνατο ταλαιπωρεί σύμφωνα με πληροφορίες τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Γι’ αυτόν τον λόγο και εμφανίστηκε στο μνημόσυνο για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά με ειδικό κηδεμόνα (μπαστουνάκι) και με μια ελαφρά δυσκολία στο περπάτημα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, καθώς η κάκωση φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και υπερκινητικότητας του προηγούμενου διαστήματος. Έτσι, κυρίως για λόγους προστασίας, τοποθετήθηκε κηδεμόνας ενώ έγινε σύσταση από τους γιατρούς για ξεκούραση.

Πάντως η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και την ευγένειά της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν για μία φωτογραφία.

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρέβας Μητσοτάκη με τα 3 παιδιά της

Θυμίζουμε πως η σύζυγος του πρωθυπουργού ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία με τα τρία της παιδια, Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία. Τη Γιορτή της Μητέρας η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια αγκαλιά με τα τρία της παιδιά Κωνσταντίνο, Δάφνη και Σοφία. «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Happy Mother’s Day 🌹», έγραψε στην ανάρτησή της η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τις δικές του ευχές μέσω Instagram αναρτώντας και εκείνος μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη και τα τρία τους παιδιά. «Στην καλύτερη μαμά του κόσμου! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες! ❤» γράφει σχετικά ο πρωθυπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr