Μαρία Ηλιάκη: «Μη με βάλετε να τσακωθώ με την Καραβάτου» [vid]

0
74

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά στην κάμερα της εκπομπής για το νέο της επαγγελματικό βήμα με τον Νικόλα Ράπτη αλλά και για την παρουσίαση του «My Style Rocks» από την Κατερίνα Καραβάτου.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τα γυρίσματα αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θα βρεθεί στο τιμόνι του My Style Rocks.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή Flashback, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Είπα: τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα… και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την Κατερίνα Καραβάτου στη θέση της παρουσιάστριας του My Style Rocks, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Νομίζω ότι θα της πάει πάρα πολύ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δω σε αυτόν τον ρόλο. Εξαιρετική και η κριτική επιτροπή. Η Κατερίνα είναι και τόσα χρόνια στη δουλειά, δε νομίζω ότι έχει να αποδείξει κάτι. Θεωρώ ότι είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Απλά είναι ένα project που δεν το ‘χει ξανακάνει και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε σε αυτό».

Θα παρουσίαζε η ίδια το My Style Rocks; Η Μαρία Ηλιάκη απαντά με χιούμορ: «Εγώ; Αφού θα το παρουσιάσει η Καραβάτου. Θα με βάλει να τσακωθώ και με την Καραβάτου τώρα», τονίζοντας βέβαια ότι δεν έχουν συζητήσει ακόμα οι δυο τους για το νέο project του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr