Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία όταν πέθαινε ο πατέρας της δεν ήρθε να τον χαιρετήσει»

0
56

Μαρία Ιωαννίδου: Είναι ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης «Φρέντυ Γερμανός»

Τα παράπονά της από τη Ναταλία Γερμανού εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου.

Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στα χρόνια που έζησε δίπλα στον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με την κόρη του, Ναταλία στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Εξαφανίστηκαν όλοι μετά τον θάνατο του Φρέντυ, με εγκατέλειψαν» είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο Φρέντυ μου έλεγε “τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό”. Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε να μη βιάζομαι και θα ξανασυναντηθούμε».

Στη συνέχεια, εξέφρασε το παράπονό της από την Ναταλία Γερμανού, λέγοντας: «Δεν με αγαπάει όσο εγώ, δεν νοιάζεται. Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Δεν μπορώ να περνάω καρκίνο – που πέρασα πριν λίγα χρόνια – και να μην περνάει ούτε απ’ έξω και να λέει στον σύντροφό μου ότι δεν μπορεί τα σκληρά. Ούτε στις τελευταίες στιγμές του μπαμπά της δεν ήρθε. Με παρακάλεσε: “Αποχαιρέτησε εσύ τον μπαμπά γιατί εγώ δεν μπορώ, δεν το αντέχω”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr