Μαρία Κίτσου: «Το ξύλο ήταν αληθινό, μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν»

0
39

“Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει” δήλωσε η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου κάθισε στον καναπέ του Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες.

«Η πρώτη ήταν ωραία με όλους αυτούς τους καυγάδες, τον δυναμισμό. Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο δύσκολη με τις φυλακές, με τον Βόσκαρη, με τους βιασμούς. Το ζήσαμε ρεαλιστικά εμείς. Είχαμε πάει στο Δρομοκαϊτειο σε πτέρυγα που έχει κλείσει εδώ και δεκάδες χρόνια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Υπήρχαν στενά κελιά ψυχοπαθών πολύ σοβαρών καταστάσεων, τους οποίους τους κλείδωναν. Ήμασταν μέσα σε αυτά τα κελιά» ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

«Το ξύλο ήταν πραγματικό. Μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν. Το ζητούσα κι εγώ βέβαια. Το σενάριο λέει ότι κρέμεται από τον τοίχο. Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει. Οι βιασμοί ήταν κάτι πολύ σκληρό, αλλά άξιζε τον κόπο» συμπλήρωσε η Μαρία Κίτσου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr