Μαρία Λέκα: Η ομορφότερη του My Style Rocks στο «πιάτο» σας

0
53

Μαρία Λέκα: Είναι από τις μελαχρινές που δύσκολα θα ξεχάσεις! Η Μαρία Λέκα συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο του άκρως πετυχημένου εγχειρήματος του ΣΚΑΙ, «My Style Rocks» και όπως αναμενόταν προκάλεσε εγκεφαλικά με τη παρουσία της. Σε κάθε της εμφάνιση κατάφερνε να κερδίσει τα καλύτερα σχόλια, όχι μονάχα για το ντύσιμό της αλλά πολύ περισσότερο για τη φυσική ομορφιά της η οποία αναδείκνυε κάθε ρούχο πάνω της.

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Μια περιγραφή δεν φθάνει για την Μαρία, η οποία συγκαταλέγεται στις ομορφότερες γυναίκες της γενιάς, στις κοπέλες που θα κάνουν καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ τα επόμενα χρόνια. Το εκπληκτικής ομορφιάς πρόσωπο με τις τέλειες γωνίες συνδυάζεται άψογα με το κρυστάλλινο κορμί της, στο οποίο και ο πιο δύσκολος κριτής δεν πρόκειται να βρει ούτε ένα ψεγάδι.

Το προσωπικό της Instagram έχει φθάσει αισίως τους 200.000 ακόλουθους, στη πλειονότητα τους άνδρες που αδημονούν για την επόμενη δημοσίευσή της. Η ίδια μάλιστα φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα – ιδίως το καλοκαίρι – να ανεβάζει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, προκειμένου να αναδείξει το τέλειο κορμί της.

Το δυνατό της σημείο είναι με διαφορά τα οπίσθιά της, με την Μαρία να παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι, ανεβάζοντας φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία. Οι θαυμαστές της περιμένουν πως και πως το προσεχές καλοκαίρι για να τα δουν… όλα!

Πηγή: Pagenews.gr