Μαρία Μενούνος: «Όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, είπα: θα έχω μωρό και δεν θα τη γνωρίσω;»

0
56

“Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα;”, εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγός της, Κέβιν, προκειμένου να ολοκληρώσει η ίδια τη διαδικασία έκδοσης του ελληνικού διαβατηρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δηλώνει συγκινημένη στην κάμερα του Super Κατερίνα η παρουσιάστρια, με τον πατέρα της να εκφράζει επίσης τη συγκίνησή του για την απώλεια της γυναίκας του.

Ποια ήταν τα πρώτα της συναισθήματα, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα;

«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;», εξομολογείται η Μαρία Μενούνος, τονίζοντας τη στήριξη που είχε από τον πατέρα και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ», καταλήγει με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr