Μαρία Σολωμού: Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte – Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious»

0
60

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως», λέει η Μαρία Σολωμού.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Mente Fuerte.

«Αυτή την περίοδο είμαι στην Θεσσαλονίκη για το “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”. Θα κάνω την Τιτάνια, έναν ρόλο που ήθελα από τη σχολή. Δεν ήταν παρουσίαση αυτό που έκανα στο Roomies. Εγώ είχα το ρόλο της λίγο αφελούς, χαζούλας, γιατί δεν τα καταφέρνω πολύ καλά», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, η Μαρία Σολωμού είπε: «Έχω τηλεοπτική πρόταση για late night, θα δω όμως δεν ξέρω. Θεωρώ ότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές και οι άνθρωποι που τις απαρτίζουν είναι πολύ comme il faut. Όλη αυτή η ιστορία με το politically correct φτάνει άκρο και φοβάσαι τι θα πεις, γιατί μετά θα σε πιάσουνε στο στόμα τους και θα σε τσακίσουν».

Για τα social media, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Από τότε που έχω Instagram έχω και τους haters. Δεν απαντάω ποτέ, ούτε στα καλά ούτε στα αρνητικά. Με έχουν φλερτάρει μέσω Instagram, άλλα δεν απάντησα. Άνθρωπος σε μαγαζί με έχει κοιτάξει τον έχω κοιτάξει, δεν μιλήσαμε ποτέ και την επομένη μέρα βρήκα μήνυμα. Ε όχι, δεν θα απαντήσω! Δηλαδή τι είσαι; Κότα;».

Η Μαρία Σολωμού πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σε 1-2 κωμωδίες που γίνονται έκτροπα, έχω κατουρηθεί απ’ τα γέλια πάνω στη σκηνή. Τι να κάνω; Συνέχισα! Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος, που υπήρχε γάμος, άλλα δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό. Όταν προκύπτει τρίτο πρόσωπο υπάρχει λόγος. Ο δικός μου δεν είναι πότε το “θα χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου” γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο. Ο δικός μου είναι ο έρωτας. Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και όταν έρχεται αυτό το συναίσθημα δεν θέλησα ποτέ κανέναν να διαλύσω».

Για τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του.

Κλείνοντας, η Μαρία Σολωμού είπε: «Αυτό με το τοξική σχέση το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr