Μαριάννα Τουμασάτου: Η τέχνη σώζει ζωές

0
92

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε σήμερα σε συνέντευξή της για την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου αλλά και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στάση που έχει κρατήσει το κράτος απέναντι στους καλλιτέχνες εν μέσω πανδημίας.

Μαριάννα Τουμασάτου: Αναλυτικά όσα είπε στο «Καλύτερα δεν γίνεται»

«Το concept δεν έχει παρουσιαστή. Όταν το δούλευαν και έλεγαν να το κάνουν σκέφτηκαν όλοι τον ίδιο άνθρωπο εμένα για να αναλάβω την παρουσίασή του», αποκάλυψε για την εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου» και εξομολογήθηκε ότι και στο παρελθόν της είχαν κάνει προτάσεις για ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά είχε αρνηθεί.

Αναφερόμενη στη σχέση με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου είπε: «Τα πράγματα πρέπει να γίνονται στον σωστό χρόνο για να έχουν το σωστό αποτέλεσμα» και ανέφερε ότι «ο Αλέξανδρος αλλάζει πολύ όταν νευριάζει».

Για τη συνεργασία με το Γιώργο Κιμούλη ανέφερε: «Συνεργάστηκα καλά με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα εγώ». Ενώ, για τα περιστατικά βίας στον καλλιτεχνικό χώρο σημείωσε: «Καλό είναι να τα θυμίζουμε γιατί κάποιες υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Και δεν πρέπει κανείς να νομίζει ότι έχουν ξεχαστεί. Όλη η ομάδα του #eimasteoloimazi συνεχίζει και όλος ο κλάδος είναι δίπλα στους ανθρώπους που έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα και τα λιγότερο δύσκολα.

Καμιά φορά και οι άνθρωποι που δεν έχουν φθάσει στον βιασμό και έχουν περάσει μια πολύ δύσκολη στιγμή, καλό είναι να πάρουν θάρρος, γιατί έτσι θα γίνει το δυνατό τείχος που θα απαγορεύσει σε οποιονδήποτε άνθρωπο, να πειράζει οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Δεν είναι μόνο ο βιασμός. Είναι και η κακή συμπεριφορά. Δεν μπορεί να βγαίνουμε και να πλακώνεις τον άλλον στο ξύλο. Όσοι κακοποιήθηκαν το έπαθαν στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι ηθοποιοί λόγω πανδημίας και ξέσπασε: «Η τέχνη μπορεί να μην χαλάει, αλλά σώζει ζωές, αλλά δεν μας το επιτρέπουν. Μας έκλεισαν τα θέατρα, μας συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχουμε, σαν να μην μας βλέπουν. Το ίδιο μας το υπουργείο. Ένα παιδί που πάει να στηριχθεί; Στη μάνα του και στον πατέρα του. και εμείς πάμε στη μάνα μας και στον πατέρα μας και ακούμε “της μάνας μας και του πατέρα μας”. Δεν υπάρχουμε, μαύρα λεφτά, δεν πειράζει. Γιατί; Πώς θα την έβγαζες την πανδημία χωρίς εμάς; Όλους εμάς; Αν δεν υπήρχε κάτι να απασχολεί τον κόσμο θα είχαν βγει όλοι στον δρόμο με τα όπλα. Αλλά δεν είμαστε άξιοι για κάποιους. Θα τα βρουν όλα μπροστά τους. Όλα εδώ πληρώνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr