Μαρίζα Ρίζου: Εκτός ορίων – «Τι ήθελες, να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση;»

0
66

Μαρίζα Ρίζου: ‘Εξω από τα ρούχα της βγήκε με την εμφάνιση διαγωνιζόμενης

Καταπληκτική και λαμπερή ήταν η εμφάνιση της Εβελίνας Κατσιάκου στον ημιτελικό του X Factor. Η διαγωνιζόμενη ερμήνευσε το «Λιώμα σε γκρεμό», μία μεγάλη επιτυχία του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη που αγαπήθηκε πολύ και περίμενε να πάρει ένα από τα πέντε εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (10/7).

Συγχυσμένος  από την ερμηνεία της δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης. «Μετά από Μητροπάνο, Νταλάρα, Αλεξίου, Αρβανιτάκη και τέτοια, έρχεσαι και μου πετάς ένα καψουροτράγουδο, που έπρεπε να πιω και ένα μπουκάλι για να το ακούσω…», είπε.

«Ένα δρόμο που δεν είχε ποτέ λάθος», χαρακτήρισε την πορεία της Εβελίνας ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο δεν πέρασε πολύ καλά με την ερμηνεία της.

Ο Χρήστος Μάστορας ένιωσε πως η Εβελίνα Κατσιάκου δεν απογείωσε το τραγούδι, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα: «Έχει φωνάρα!».

«Μετά από όλη αυτή την πορεία που διαγράψαμε με την Μαρίζα Ρίζου ήταν λίγο… AWKWARD!», σημείωσε με έμφαση ο Μιχάλης Κουινέλης.

Αποφασισμένος να την… «πει» στην Μαρίζα ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, δίνοντας τον λόγο στην coach

Εκείνη δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι παίχτηκε στο κεφάλι της Εβελίνας, σχολιάζοντας: «Δηλαδή τι ήθελες; Να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση να σε ακούσουν να λες αυτό το κομμάτι; Πού επιθυμείς να τραγουδάς; Σε μουσική σκηνή ή να ανοίγεις κάποιο όνομα στα μπουζούκια; Δεν είναι ότι δεν το είπες ωραία… Είναι μπερδευτικό αυτό», σημείωσε.

Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή της

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr