Μάρκο Λιγάβια ΑΕΚ: Αισιοδοξία για το νέο του συμβόλαιο

0
19

Μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό όλα τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που καίει τους ανθρώπους της ομάδας είναι η παραμονή του Μάρκο Λιβάγια. Άλλωστε οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει. Πριν από λίγες ημέρες ο μάνατζερ του Κροάτη ήρθε στη χώρα μας για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Η πρώτη επαφή δεν έφερε συμφωνία, αλλά υπάρχει θετικό κλίμα και καλή θέληση από τις δυο πλευρές να τα βρουν και να συνεχίσουν μαζί.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για τον Λιβάγια. Κυρίως από την Τουρκία που ορισμένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχει πρόταση στον παίκτη με πολλά παραπάνω χρήματα από αυτά που του δίνει η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει διαψεύσει ότι υπάρχει κρούση, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έχει ενημερώσει την ομάδα ότι δεν υπάρχει καμία βάση στα σενάρια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μάνατζερ του παίκτη δεν ανέφερε καμία άλλη ομάδα στις διαπραγματεύσεις, δείγμα του πόσο θέλει να μείνει ο πελάτης του στην ΑΕΚ.

Αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης

Θετικά μηνύματα έρχονται για τη συνέχιση της συνεργασίας του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ και πέρα από τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2021. Πέρα από τη δεδομένη επιθυμία των δύο πλευρών να επεκτείνουν τη σχέση τους, αλλά και παρά την αρχική όχι αμελητέα διαφορά που παρουσιάστηκε στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» υπάρχει και στις δύο πλευρές μεγάλη αισιοδοξία πως θα τα βρουν.

Η διοίκηση της «Ένωσης» είναι διατεθειμένη να κάνει προσπάθεια για να καλύψει το έδαφος με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος ο 27χρονος άσος εμφανίζεται διαλλακτικός και δεν έχει κρύψει το «δέσιμό» του με το κλαμπ και την Αθήνα. Έτσι από τη στιγμή που δεν υπάρχει (τουλάχιστον ακόμη) ανταγωνιστής από το εξωτερικό, παρά τα συνεχιζόμενα σενάρια από την Τουρκία, εκφράζεται αμοιβαία πεποίθηση πως η χρυσή τομή θα βρεθεί και μάλιστα σύντομα. Μετά τον Λιβάγια σειρά αναμένεται να πάρει και ο Νέσλσον Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr