Μάρκος Σεφερλής: Έρχεται στην τηλεόραση το «Χαλβάη 5-0»

0
110

Μάρκος Σεφερλής: Η Prime Time στο σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1 είναι έτσι και αλλιώς προσωπική υπόθεση του Μάρκου Σεφερλή. Η προβολή των θεατρικών του παραστάσεων κάνει υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης και ο ηθοποιός είναι τρισευτυχισμένος. Σίγουρα για τον ίδιο είναι μεγάλη παρηγοριά να βλέπει τη δουλειά του να ανταμοίβεται ειδικά σε μια περίοδο που ένας τόσο ενεργητικός άνθρωπος όπως εκείνος δε μπορεί να δουλέψει όπως πριν.

Ο ίδιος έχει δώσει τα δικαιώματα όλων των τελευταίων του παραστάσεων, με τον ΑΝΤ1 να έχει κάνει νωρίς κρούση προκειμένου να εξασφαλίσει και τα δικαιώματα της ταινίας «Χαλβάη 5 – 0» που μπορεί να μην απέσπασε καλές κριτικές, έκοψε όμως πάρα πολλά εισιτήρια.

Η ταινία θα προβληθεί άγνωστο πότε μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου, σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, με το σενάριο ο Σεφερλής να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με δική του σατιρική εκπομπή να είναι κάτι περισσότερο από πιθανό. Όλα θα κριθούν όταν ο δημιουργός κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά τη συμφωνία του με τον ΣΚΑΪ.

Πηγή: Pagenews.gr