Μάρκος Σεφερλής: Η σειρά Super Mammy πήρε πράσινο φως από τον ΑΝΤ1 και για δεύτερη σεζόν

0
101

Μάρκος Σεφερλής: Παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου η σειρά δεν κόβεται και συνεχίζει κανονικά

Η σειρά που απασχόλησε όσο τίποτα άλλο φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να πήρε το δρόμο της και να ξεκαθάρισε το τοπίο.  Οι νέες πληροφορίες, επιβεβαιώνουν πως δεν κόβεται αλλά συνεχίζει κανονικά και δεύτερη σεζόν.

Το Super Mammy συνεχίζει και την δεύτερη σεζόν

Παρά το γεγονός πως από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής της, η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, ο κόσμος ξέσπασε με τις ρατσιστικές και σεξιστικές ατάκες που προβάλονται, συνεχίζει και σημειώνει αρκετά αξιοπρεπή νούμερα και για τον λόγο αυτό το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να του δώσει από τώρα το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν πως το “χιούμορ” με την ατυχή φράση περί βιασμού που παρέπεμπε σε αντιλήψεις του 1980, όπως μεταδόθηκε στο πρώτο επεισόδιο, θεωρείται ως ένα λάθος που δεν επαναληφθεί στη συνέχεια του προγράμματος αλλά ήταν καραρή σάτιρα.

«Αυτοί που δυσανασχετούν να αλλάξουν κανάλι!»

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Τετάρτης 13/4, όταν τον συνάντησε η κάμερα του Happy Day.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr