Μάρθα Βούρτση: Ο λόγος που εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

0
32

Μάρθα Βούρτση: Η γνωστή ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από την απώλεια του συζύγου της.

Η Μάρθα Βούρτση είναι μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Εδώ και αρκετό καιρό όμως, η Βασίλισσα του δράματος έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ο λόγος είναι μία απώλεια που της έχει κοστίσει πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, στα 84 της χρόνια η ηθοποιός ανεβαίνει σιωπηλά και αθόρυβα τον προσωπικό της Γολγοθά, αποδεικνύοντας πως τα πιο τραγικά σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή. Ο θάνατος του λατρεμένου της συζύγου, ποιητή και στιχουργού Φώντα Φιλέρη, με τον οποίο υπήρξε ενωμένη σαν μια γροθιά, άλλαξε τα πάντα γύρω της.

Μεγάλη η απώλεια του συζύγου της

Ο πόνος της είναι τόσο μεγάλος που θέλησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, λέγοντας «όχι» σε τηλεοπτικές προτάσεις που κατά καιρούς της έχουν γίνει. Τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον περνάει στο σπίτι της διαβάζοντας τα αγαπημένα της βιβλία με τις μνήμες από τα όσα έζησε με τον σύζυγο της να αποτελούν την συντροφιά της. «Δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις, ούτε να απασχολεί τα media», δηλώνει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.

Έχοντας κοντά της μόνο λίγους και κάλους φίλους, τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα. Αν και έχουν περάσει περίπου έξι χρόνια από τον χαμό του άντρα της, ο πόνος, όπως αναφέρει το περιοδικό Χάϊ, παραμένει έντονος και η καθημερινότητα κυλάει δύσκολα. Γι’ αυτό ωστόσο που ευγνωμονεί τον θεό είναι πως δουλεύοντας ασταμάτητα για δεκαετίες, πλέον έχει καταφέρει με τη σύνταξη της να ζει αξιοπρεπώς.

“Τώρα έχω την οικονομική δυνατότητα”

«Μου δόθηκαν πάρα πολλές δυνατότητες από το θέατρο πάντα της πρόζας, να ταξιδεύω το ταξίδι της ψυχής. Τώρα έχω την οικονομική δυνατότητα, όντας συνταξιούχος ξέρω ότι έχω το μηνιάτικο, συγκεκριμένα χρήματα τα οποία μπορούν να κρατήσουν την ζωή αξιοπρεπώς, χωρίς να χρειάζεται να χτυπήσεις πόρτες ή να κάνεις έκπτωση στο ζητούμενο σου σαν ηθοποιός.

Τώρα έχω την δυνατότητα να επιλέγω και να ταξιδεύω πλέον για μένα την ίδια, και αν δεν είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει προτιμώ να είμαι σιωπηλή στο σπίτι μου», έχει πει μεταξύ άλλων σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr