Μαστροκώστα για καρκίνο: Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή

0
164

Γωγώ Μαστροκώστα: Το γνωστό μοντέλο μίλησε σχετικά με την δική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού λέγοντας ότι είναι τυχερή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα με την κουβέντα να ξεκινά από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Το μοντέλο, αναφέρθηκε στην σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού λέγοντας ότι: «Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά.”

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Μαστροκώστα πρόσθεσε ότι “Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: «Τα παιδιά μου». Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είναι και θέμα τύχης. Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή».

“Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει””

«Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες».

Και συνέχισε το μοντέλο λέγοντας “Κάθε φορά που ακούς κάτι λες “ωχ δε θα τελειώσει ποτέ αυτό;”. Μετά μπαίνεις στη θέση της μάνας που δε θέλει να αφήσει τα παιδιά της. Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα. Ιατρικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά».

Τι ανέφερε για το σκάνδαλο με την Aspis

Η ίδια, ωστόσο, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με την Aspis και τα χρήματα που έχασε, λέγοντας: «Δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά είχα και την ασφάλειά μου στην Aspis. Δεν με αναλάμβανε καμία άλλη ασφαλιστική. Αυτό είναι το κράτος μας! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα από την υγεία μας».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα όπου μιλά και για τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, αλλά και για την τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε, ενώ παράλληλα μίλησε για το #metοo και τις δικές της εμπειρίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr