Μεγάλη κίνηση το Mega Channel

0
37

Στο κανάλι όπου και σημείωσε το πιο έντονο στίγμα της σταδιοδρομίας του, το MEGA, αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν γνωστός δημοσιογράφος.

«Αποχωρήσεις από την ενημέρωση, προσθήκες στην ψυχαγωγία του OPEN. Μετά τη Στέλλα Γκαντώνα και συνολικά άλλα 17 άτομα που είτε παραιτήθηκαν είτε απομακρύνθηκαν από το τμήμα ειδήσεων, την έξοδο επέλεξε και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που αποχωρεί από το OPEN έπειτα από δυο χρόνια και εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του MEGA» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της Real life.

Ο δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, επιστρέφοντας σε πόστο που διατηρούσε επί πολλά χρόνια στο «παλιό» MEGA.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο OPEN απομακρύνθηκε από την πρωινή ζώνη όταν αποφασίστηκε να συγχωνευτούν οι δύο εκπομπές σε μία, αναλαμβάνοντας κατόπιν προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, θέση που δεν τον ικανοποιούσε.

Μετά τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο κανάλι, με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο πλέον στο τιμόνι του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, η πρωινή ενημέρωση θα ξεκινά από τις 6.00 το πρωί και θα διαρκεί μέχρι τις 10.00.

Σε αυτό το πρόγραμμα της πρωινής ζώνης ενοποιούνται στην ουσία οι δυο πρωινές εκπομπές του σταθμού και έτσι, στην πρωινή ζώνη την ενημέρωση αναλαμβάνουν ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη.

Ο ρόλος του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος λεγόταν πως θα αξιοποιηθεί σε νέο «πόστο» στο Open. Η εμπειρία του στον χώρο και η επιτυχημένη πορεία του είναι πολύτιμες για το κανάλι, γι’ αυτό ο νέος του ρόλος θα είναι σημαντικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ στον σταθμό, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr