Μελάνια Τραμπ Κορωνοϊός: Πρωταγωνίστρια σε σποτ για τον ιό

0
50

Μελάνια Τραμπ Κορωνοϊός: H πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ θα λάβει μέρος σε μία τηλεοπτική διαφημιστική εκστρατεία παροτρύνοντας τους Αμερικανούς να πλένουν καλά τα χέρια τους, αλλά και να τηρούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, στην μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CBS, NBC, αλλά και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα στις ΗΠΑ θα μεταδώσουν τα τηλεοπτικά μηνύματα της πρώτης κυρίας, με τη συμμετοχή και άλλων μελών της κυβέρνησης Τραμπ. Ο στόχος των τηλεοπτικών αυτών μηνυμάτων είναι «να επικοινωνήσουν τους πιο σημαντικούς τρόπους, με τους οποίους οι Αμερικανοί μπορούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά και όσους αντιμετωπίζουν τους μεγαλύτερους κινδύνους», τονίζεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Ενότητα ζητά ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε σε ενότητα την πρώτη παγκόσμια δύναμη απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού, έπειτα από μια σειρά σκόρπιων μέτρων που έλαβαν κάποιες αμερικανικές πολιτείες, με την υπόσχεση να βάλει στην άκρη τις πολιτικές αντιπαλότητες. Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνέστηνε στις πολιτείες και στις τοπικές αρχές να περιορίσουν τις συναθροίσεις στα 10 άτομα και να μειώσουν τις καφετέριες και τα εστιατόρια που πωλούν «σε πακέτο» υπογραμμίζοντας ότι αυτά δεν ήταν παρά συστάσεις και ότι οι πολιτείες «δεν ήταν ακόμη υποχρεωμένες» να συμμορφωθούν. Καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις ΗΠΑ ξεπερνούσε 5.700 «Κάθε δήμαρχος και κάθε κυβερνήτης πρέπει να εφαρμόσει τις συστάσεις του Λευκού Οίκου και του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών»

Πηγή: Pagenews.gr